LED projektør 100W RGB med fjernbetjening

Aigostar Aigostar

12085-0

New product

LED projektør 100W RGB med fjernbetjening Udvid

100W RGB LED projektør.

Lys kulør: 16 forskellige farver.

Lys spredning: 110 grader.

IP 65 klassificeret.

Aluminiumskabinet.

Med fjernbetjening.

Spænding: 230v.

Læs mere..

DKK 372,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


LED projektør 100W RGB med fjernbetjening

Denne LED projektør er et fantastisk valg, når du ønsker at tilføje farverigt lys til dit hjem eller udendørs område. Med sin effekt på 100W er den kraftig nok til at belyse større områder med lethed. Projektøren tilsluttes nemt til en 230V forsyning, så du kan bruge den hvor som helst uden besvær.

En af de store fordele ved denne LED projektør er dens høje spredning på 110 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Dette gør det ideelt til både indendørs og udendørs rum, hvor du ønsker en god lysfordeling. Projektøren kan også dæmpes, så du kan justere lysstyrken efter dine behov og præferencer.

Med sine dimensioner på 222 x 277 x 26,5 mm er projektøren kompakt og nem at placere. Den IP65-klassificerede konstruktion gør den velegnet til udendørs brug, da den kan tåle vandstænk og regn uden at blive beskadiget.

Med den medfølgende fjernbetjening kan du nemt kontrollere projektørens farver og lysfunktioner. Du kan vælge mellem et bredt spektrum af farver eller vælge forskellige lyseffekter for at skabe den rigtige atmosfære til enhver lejlighed.

Samlet set er denne LED projektør med fjernbetjening et pålideligt og alsidigt lyskilde til dit hjem eller udendørs område. Dens høje effekt, jævne lysfordeling og holdbare konstruktion gør den til et glimrende valg for alle dine belysningsbehov.

Lyset
Kulør RGB
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning 110 grader
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 277 mm.
Bredde 222 mm.
Dybde 26,5 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 100W
Spænding 230V

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.