1W Farvet LED kronepære
Gul, kultråd, E27

V-Tac V-Tac

New product

1W Farvet LED kronepære - Gul, kultråd, E27 Udvid

  • Gul
  • Ikke dæmpbar

DKK 20,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

1W Farvet LED kronepære er en gul pære med kultråd og en stor E27 fatning. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør installationen bekvem og problemfri.

Lysstyrke og spredning: Pæren har en lysstyrke på 50 lumens, hvilket giver en tilstrækkelig mængde lys til mange forskellige anvendelser. Desuden har den en høj spredning på 300 grader, hvilket betyder, at lyset jævnt fordeles i rummet, og ingen hjørner eller områder forbliver mørke.

Lyskvalitet: Med en RA værdi på 80-85 kan du være sikker på, at denne kronepære giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger den til belysning af et rum eller til dekorative formål, vil denne pære opfylde dine behov med sin høje lyskvalitet.

Dimensioner: Produktets dimensioner er 86 x Ø45 mm, hvilket gør det nemt at finde en passende placering til pæren. Den er kompakt og kan passe ind i de fleste lamper eller armaturer uden problemer.

IP20-klassificering: Pæren er klassificeret som IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det er vigtigt at sikre, at denne pære ikke udsættes for vand eller fugt, da det kan forårsage skader og forringe dens ydeevne.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørGul
DæmpbarNej
Lysstyrke50 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde86 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlas
Effekt & spænding
Forbrug1W
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.