Spectrum 1W LED dekorationspære
Hvid, G45, E27

Spectrum Spectrum

6217-0

New product

Spectrum 1W LED dekorationspære - Hvid, G45, E27 Spectrum Udvid

Smuk og stilfuld belysning til dit hjem med denne hvide dekorationspære. 
Pæren er designet til at give et hyggeligt lys med en lysstyrke på 40 lumens og en høj spredning på 270 grader.

  • Oplev en rolig belysning med en lysstyrke på 40 lumens
  • Nyd en høj spredning af lys på 270 grader, der lyser i alle retninger som en almindelig pære.
  • Passer perfekt til dekorative lamper og lyskæder.
En fin lille pære til små lamper og lyskæder, både inde og ude.

Flere detaljer

DKK 13,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne Spectrum 1W LED-dekorationspære er perfekt til at tilføje et strejf af stil og lys til ethvert rum i dit hjem. Med dens elegante og moderne design passer den perfekt ind i enhver dekorativ lampe, væglampe eller loftslampe.

Pæren er udstyret med en stor E27-fatning, så den nemt kan tilsluttes til den almindelige 230V strømforsyning i dit hjem. Dette gør installationen hurtig og nem, så du kan nyde det behagelige lys med det samme.

Med en lysstyrke på 40 lumens og en spredning på 270 grader sikrer denne dekorationspære en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Uanset om du bruger den som primært lys eller som supplement til andre lyskilder, vil du nyde et klart og behageligt lys uden skygger eller mørke områder.

Denne dekorationspære har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at den viser farverne på en naturlig og ægte måde, hvilket er vigtigt for at skabe en behagelig atmosfære i rummet. Uanset om du læser en bog, arbejder eller bare slapper af, vil dette naturlige lys bringe en behagelig følelse til dit hjem.

Med dimensioner på 70 x 45 mm er denne LED-dekorationspære kompakt og let at passe ind i forskellige lamper. Du kan bruge den i din stue, soveværelse, køkken eller hvor end du ønsker at tilføje et strejf af stil og lys til dit rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Lysstyrke40 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Bredde70 mm.
Dybde45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeG (A-G)


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.