V-Tac 150W LED projektør
100LM/W, indbygget skumringssensor, arbejdslampe, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 150W LED projektør - 100LM/W, indbygget skumringssensor, arbejdslampe, udendørs samsung Udvid

150W LED projektør med automatisk tænd/sluk fra V-Tac.

Denne projektør har indbygget skumringssensor, så lampen tænder når det bliver mørkt og slukker igen når det bliver lyst.
Den indbyggede lyssensor måler lysniveauet omkring projektøren, og tænder automatisk når lyset kommer under 140 lux.

Dette gør den nem at bruge, da den blot skal monteres, og der ikke er behov for eksternt skumringsrelæ eller tidsur.

Hvis projektøren sidder i skygge eller overdækket, kan lyset være tændt længere på overskyede dage.


Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

DKK 801,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og alsidig udendørsbelysning med V-Tac 150W LED projektør

Denne V-Tac 150W LED projektør er den perfekte løsning til at opnå god belysning udendørs. Med dens imponerende effekt på 150W giver den en kraftig og klar lysstyrke på hele 15000 lumens, hvilket sikrer, at intet område vil være i mørke. Projektøren har en lysstyrke på 100 lumens per watt, hvilket betyder en ekstremt effektiv udnyttelse af energien.

Projektøren er nem at installere og kræver en 230V strømforsyning. Den er utrolig holdbar og har en forventet levetid på mere end 30.000 timer, hvilket sikrer, at du kan nyde godt af dette lys i mange år fremover. Med en bred spredning på 100 grader er den ideel til at skabe en jævn og ensartet belysning af store områder.

Dette produkt er designet med en høj fokus på lyskvalitet og har en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og rigtig viser alle farver. Uanset om du bruger projektøren til kommercielle eller private formål, vil den sikre en flot og ægte belysning.

Med Samsung LED chip som lyskilde kan du være sikker på, at projektøren leverer en pålidelig præstation i mange år. Derudover kommer den med en imponerende garantiperiode på 5 år fra producenten, så du kan være tryg ved dit køb.

Hvis du ønsker et varmt og hyggeligt lys, er denne projektør tilgængelig med varm hvid kulør (3000K). Denne farvetemperatur skaber en afslappende atmosfære og hjælper med at skabe en hyggelig stemning. Uanset om du ønsker at bruge projektøren i haven, på terrassen eller som arbejdslampe, vil den med sin varme kulør tilføje noget ekstra til dit rum.

Med dimensionerne 219 x 390 x 55 mm er denne LED projektør kompakt og let at placere. Produktet er IP65-klassificeret, hvilket betyder, at det er beskyttet mod vandstænk og regn. Dette gør projektøren ideel til udendørs brug, hvor den kan modstå alle vejrforhold.

For at gøre installationen endnu nemmere kommer denne LED projektør med en integreret lyskilde. Dette betyder, at du ikke behøver at købe eller installere en separat pære, hvilket gør den til den perfekte løsning til en hurtig og problemfri belysning af dit udendørsområde.

Opgrader dit udendørsområde med denne V-Tac 150W LED projektør og nyd godt af dens kraftfulde lysstyrke, holdbarhed og høje lyskvalitet. Med dens alsidighed og mange funktioner er den det ideelle valg for både private og kommercielle formål. Investér i en fremragende udendørsbelysning i dag.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 15000 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 390 mm.
Bredde 219 mm.
Dybde 55 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 150W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.