Spectrum SHIFT skinnespot x3 10W
Sort, RA90, 24 grader

12431-0

New product

Spectrum SHIFT skinnespot x3 10W - Sort, RA90, 24 grader Udvid

Spectrum SHIFT skinnespot x3 10W, et minimalistisk og nordisk designet LED spot med 3 lyskilder, der giver et retningsbestemt og koncentreret lys.

  • LED spottet er nemt at flytte rundt på, og det klikker nemt fast i SHIFT skinnen
  • Med en farvegengivelsesindeks på 90 (RA90) får du en fantastisk farvegengivelse, der sikrer, at dine omgivelser ser naturlige og levende ud
  • Den retningsbestemte lysstråle på 24 grader giver fokuseret belysning på specifikke områder, hvilket gør det ideelt til både hjemmet og professionelle anvendelser
  • Det minimalistiske og nordiske design gør dette skinnespot til en elegant tilføjelse til ethvert rum, der ønsker en moderne og stilfuld belysning.

Flere detaljer

DKK 420,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Hvad er SHIFT?


SHIFT serien fra SpectrumLED er en smart og innovativ belysningsløsning. SHIFT er et slankt og elegant skinnesystem, der tilbyder den perfekte kombination af stil og funktionalitet. Et bredt udvalg af lamper og belysning kan nemt klikkes på og rykkes langs skinnen, hvilket giver dig ubegrænsede muligheder.

SHIFT serien er definitionen på funktionalitet og alsidighed. Det fleksible design betyder, at du nemt kan justere belysningen til at passe til forskellige arrangementer og aktiviteter i dit hjem.

Får du mange gæster og har behov for at flytte dit spisebord? Med et SHIFT-system kan du nemt flytte lampen over spisebordet med. Har du brug for et mere koncentreret lys til et projekt? Med SHIFT kan du f.eks. nemt skifte din pendellampe ud med et spot.

Hele SHIFT serien fås i sort eller hvid og har et lækkert nordisk og minimalistisk design, som passer perfekt ind i alle hjem. Det brede udvalg af lamper og belysning sikrer, at der er noget for enhver smag og ethvert behov.

Med vores komplette SHIFT-sæt er det nemt at komme i gang: Sæt 1 Sæt 2 Sæt 3 Sæt 4

Ønsker du en anden lampe eller måske en ekstra? Se alle SHIFT-produkter her: [Link til produktside]


Effektiv og stilfuld belysning med Spectrum SHIFT skinnespot x3 10W, Sort, RA90 og 24 graders lysfokus

Med Spectrum SHIFT skinnespot x3 10W kan du skabe en imponerende belysning i dit hjem eller på dit kontor. Denne skinnelygte er designet med fokus på kvalitet, effektivitet og stilfuldt design.

Med en effekt på 10W kan Spectrum SHIFT skinnespot x3 give en kraftfuld belysning, der opfylder dine behov. Denne skinnelygte anvender en 48V forsyning, hvilket giver en stabil og pålidelig drift.

Det er vigtigt at bemærke, at denne skinnelygte har en lysstyrke på 1000 lumen og en fokuseret lysstråle på 24 grader. Dette sikrer, at lyset er kontrolleret og kan rettes præcist mod det ønskede område. Med en RA-værdi mellem 90 og 95 har dette produkt en ekstra høj lyskvalitet, der viser farverne på en levende og naturlig måde. Uanset om du bruger den til at belyse kunstværker eller skabe en behagelig atmosfære i dit rum, vil du blive imponeret over resultatet.

En af fordelene ved at bruge LED-lys af høj kvalitet er, at de har en lang levetid. Spectrum SHIFT skinnespot x3 har en forventet levetid på op til 50.000 timer, uden at lysstyrken falder markant. Dette skyldes kombinationen af ​​LED-lys af høj kvalitet, en driftssikker driver og effektiv køling.

Med dimensionerne på 123 x Ø38 mm vil denne skinnelygte passe perfekt ind i ethvert rum. Den sorte farve tilføjer et elegant og moderne touch til din belysning.

Spectrum SHIFT skinnespot x3 er IP20 klassificeret, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det anbefales derfor at installere denne skinnelygte indendørs.

Med en integreret lyskilde er dette produkt nemt at installere og bruge. Du får alt hvad du har brug for i en komplet pakke.

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
DæmpbarNej
Lysstyrke1000 lumens
Spredning24 grader
RA>= 90
Forventet levetid L8050.000 timer
Dimensioner
Højde123 mm.
Diameter38 mm.
MaterialeAl+PC
Effekt & spænding
Forbrug10W
Spænding48V
Andet info
IP klassifikationIP20