SHIFT system

SHIFT system

88 varer
Viser 1 - 88 af 88 produkter

Fleksibel belysning med Spectrum LEDs SHIFT System - Kvalitetsbelysning med et nordisk touch

Spectrum LEDs SHIFT System er mere end bare en lampe. Det er en helt ny måde at tænke belysning på i hjemmet eller på arbejdspladsen. Vores innovative CLICK & SHIFT-teknologi betyder, at du nemt kan flytte rundt på lamperne langs en smal skinne. Med et simpelt klik kan du ændre hele rummets stemning. Systemet kører på en sikker 48 V spænding, der sikrer nem og sikker håndtering.

Det nordiske design er kernen i vores produkt. Det er kendt for sin enkle elegance og funktionalitet, og det afspejler sig i hver eneste del af SHIFT System. Lamperne er lavet af de bedste materialer og er gennemtestede, så vi kan tilbyde en 5-års garanti på hele serien. Du får ikke kun en lampe, men et stykke nordisk design, der holder.

SHIFT System er perfekt til dig, der værdsætter både æstetik og kvalitet. Det er designet til at passe ind i alle typer af rum – fra det moderne hjem til det stilfulde kontor. Systemet kombinerer det bedste fra nordisk design: enkelhed, elegance og praktisk funktionalitet.

Perfekt til mindre rum: Alsiding belysning for enhver lejlighed

SHIFT System er særligt ideelt for mindre lejligheder og rum, hvor pladsen er begrænset. Dets fleksible design betyder, at du nemt kan justere belysningen for at passe til forskellige arrangementer og aktiviteter i dit hjem. 

Forestil dig, at du skal have gæster og har brug for at flytte spisebordet til centrum af rummet; med SHIFT Systemet kan du hurtigt og nemt omplacere belysningen, så den fokuserer på det nye centrale punkt, skabende en indbydende atmosfære for dine gæster. Dette tilføjer en ny dimension af funktionalitet til dit hjem, og gør det muligt at udnytte dit rum til fulde, uanset hvad anledningen måtte være.

Filter

Pris
DKK 4 DKK 1779
Kulør
mere.. mindre
Filter