Spectrum 3W LED spotpære
12V, 38° spredning, MR16 / GU5.3

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 3W LED spotpære - 12V, 38° spredning, MR16 / GU5.3 Spectrum Udvid
  • Varm

DKK 59,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 6-8 dage


Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum 3W LED spotpære er designet til at give dig et kraftigt og fokuseret lys i dit hjem eller på kontoret. Den er egnet til brug med 12V forsyning og har en MR16 / GU5.3 fatning, hvilket gør den kompatibel med de fleste lamper. Med en effekt på kun 3W erstatter den en traditionel 35W pære, hvilket gør den både energibesparende og miljøvenlig.

Denne spotpære har en lysstyrke på 180 lumens, hvilket giver et klart og kraftigt lys. Den har en bred spredning på 38 grader, hvilket sikrer et kontrolleret lys, der er ideelt til både oplysende rummet eller rettet mod et bestemt område. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 betyder, at den viser farverne naturligt og flot. Dette gør den egnet til en bred vifte af behov, uanset om det er i hjemmet, kontoret eller butikken.

Denne spotpære er tilgængelig i en varm hvid kulør, med en farvetemperatur på 3000K. Det varme lys giver en behagelig og afstressende atmosfære, der er perfekt til afslapning eller hyggelige stunder. Den skaber en varm og indbydende stemning, der gør rummet mere behageligt at opholde sig i.

Samlet set er Spectrum 3W LED spotpære et praktisk og stilfuldt valg til belysning af dit hjem eller arbejdsområde. Med dens lave energiforbrug, lang levetid og behagelige lyskulør vil den helt sikkert opfylde dine behov for lys og atmosfære.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 180 lumens
Spredning 38 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning MR16
Effekt & spænding
Forbrug 35W
Spænding 12V
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.