Spectrum 7,5W LED pære
GU10, 230V, matteret hvid plast

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 16,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

7,5W LED pære med GU10 fatning. Denne Spectrum LED pære er specielt designet til at tilsluttes til 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge. Med dens kompakte størrelse på 56 x 50 mm passer den perfekt ind i forskellige lamper og armaturer.

Med en lysstyrke på 710 lumens og en høj spredning på 110 grader, leverer denne LED pære et kraftigt og bredt lys, der sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Derfor kan du nyde en god belysning i hele rummet uden at skulle bekymre dig om mørke hjørner eller områder.

Denne Spectrum LED pære leverer en høj lyskvalitet, der måles ved en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver korrekt. Uanset om du bruger pæren til at belyse dit hjem, kontor eller butik, så kan du være sikker på, at farverne vil fremstå klare og definitioner. Med dens høje lyskvalitet opfylder denne LED pære de flestes behov for lys.

Kulør på lyset:

Denne Spectrum LED pære kommer i tre forskellige kulører, så du kan vælge den, der passer bedst til dit formål:

  • Varm hvid (3000K) - Denne kulør giver et behageligt og afstressende atmosfære. Det varme lys hjælper med at skabe en hyggelig stemning i rummet.
  • Neutral hvid - Dette er den perfekte kulør for dig, der har brug for et effektivt arbejdsmiljø. Lyset fra denne pære er uden blå eller gule toner, hvilket giver en naturlig og klar belysning af emner og omgivelser.
  • Kold hvid (6000K) - Denne kulør skaber et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør er sjældent brugt i Skandinavien, men kan være populær til specielle formål såsom malerkabiner, akvarier eller speciel dekoration.

Uanset hvilken kulør du vælger, kan du være sikker på at få en pålidelig og effektiv belysning med denne Spectrum 7,5W LED pære. Den er perfekt til forskellige belysningsbehov, både i private og professionelle omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 710 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Bredde 56 mm.
Dybde 50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 7.5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.