1W LED kronepære
G45, kultråd, matteret glas, E27

Spectrum Spectrum

New product

En 1W LED kronepære med E27 stor fatning, der forsynes med 230V, er en smart løsning til at opnå et godt lys i næsten enhver situation.

Pæren har en lysstyrke på 90 lumens og spredning på 270 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af det komfortable og naturlige lys, der både er flot og ægte i sin farvegengivelse.

Lyskvaliteten har en RA værdi på 80-85, som er tilstrækkelig til langt de fleste situationer.

Pæren findes i varm hvid (2700K), hvilket skaber en behagelig og afstressende stemning, der giver en hyggelig atmosfære.

Dimensionerne på pæren er 72 x Ø45 mm.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 16,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Dette produkt er en 1W LED kronepære designet med en E27 stor fatning. Denne pære er velegnet til tilslutning til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 90 lumens og en høj spredning på 270 grader sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet.

Denne LED kronepære er kendt for sin høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Uanset om du har behov for belysning i hjemmet eller til et arbejdsmiljø, vil denne pære opfylde langt de fleste behov.

Kulør på lyset:

Denne LED kronepære tilbyder to forskellige kulører at vælge imellem. Du kan vælge mellem en varm hvid (2700K) eller en neutral hvid (4000K) kulør.

Varm hvid kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære i rummet. Det varme lys skaber en hyggelig stemning, hvor du kan nyde øjeblikke af afslapning.

Neutral hvid kulør er perfekt til et effektivt arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, der kan forvrænge belysningen af objekter. Dette gør, at de belyste emner ser helt naturlige ud.

Dimensioner:

Denne LED kronepære har dimensioner på 72 x Ø45 mm. Den har en kompakt størrelse, der passer perfekt til en bred vifte af fatninger og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 90 lumens
Spredning 270 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 72 mm.
Diameter 45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 1W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.