Spectrum 10W LED pære
A60, E27, 24V

Spectrum Spectrum

New product

  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 47,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Effekt: 10W

Fatning: E27

Tilslutning: 24V forsyning

Lysstyrke: 1250 lumens

Spredningsvinkel: 230 grader

Lyskvalitet (RA værdi): 80-85

Den Spectrum 10W LED pære er designet med en E27 stor fatning, hvilket gør den nem at tilslutte til forskellige lysinstallationer. Pæren er beregnet til tilslutning til en 24V forsyning, hvilket sikrer en sikker og stabil strømforsyning.

Med en lysstyrke på 1250 lumens og en spredningsvinkel på 230 grader, sørger denne LED pære for en jævn fordeling af lyset i rummet. Lyset spredes bredt og skaber en behagelig belysning uden skarpe skygger.

Denne LED pære har desuden en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger pæren til almindelig belysning eller til specifikke formål, vil du opleve en høj farvegengivelse, der er tilstrækkelig til at opfylde de flestes behov.

Pæren findes i kuløren kold hvid, som giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør er sjældent anvendt i Skandinavien til almindelig belysning, men den er populær til brug i malerkabiner, akvarier og særlig dekoration, hvor et koldt og intensivt lys kan være ønskværdigt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1250 lumens
Spredning 230 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Effekt & spænding
Forbrug 10W
Spænding 24V
Spændingsinterval 24V AC/DC
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.