Nordlux Pære-DEKO E14 C35 SPIRAL KERTE 2,5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11028-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E14 C35 SPIRAL KERTE 2,5W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 44,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Elegant og stemningsfuld belysning med Nordlux Pære-DEKO E14 C35 SPIRAL KERTE 2,5W dæmpbar, Guld

Denne Nordlux pære er en perfekt løsning til at skabe en hyggelig og dekorativ atmosfære i dit hjem. Med dens spiralformede design og gyldne farve vil den tilføje et elegant touch til dine lamper og lysekroner. Pæren er designet til at passe til en E14 fatning og kan let tilsluttes til en 230V forsyning.

Med en effekt på 2,5W er denne pære energieffektiv og miljøvenlig. Den vil give dig et behageligt og klart lys, der er ideelt til brug i forskellige rum som stue, spisestue, soveværelse eller endda kontor. Pæren har en høj spredning på 330 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og eliminerer skygger og mørke områder.

En af de vigtigste parametre ved valg af en lyskilde er lyskvaliteten, og denne Nordlux pære skuffer ikke. Med en farvegengivelsesindeks (RA-værdi) på 80-85 sikrer den en naturlig og ægte visning af alle farver. Det betyder, at du kan nyde en behagelig og realistisk belysning, der fremhæver detaljer og skaber en behagelig atmosfære.

En ekstra fordel ved denne pære er dens mulighed for dæmpning. Hvis du ønsker at justere lysstyrken efter behov og skabe forskellige stemninger, kan du nemt tilslutte den til en dæmper. Dette giver dig fuld kontrol over belysningen og mulighed for at skabe den ønskede atmosfære.

Den Nordlux Pære-DEKO E14 C35 SPIRAL KERTE 2,5W dæmpbar, Guld er det ideelle valg, hvis du ønsker en smuk, energieffektiv og alsidig lyskilde til dit hjem. Uanset om du bruger den som belysning i en dekorativ lampe eller som en del af en lysekrone, vil den skabe en behagelig og indbydende stemning.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Spredning 330 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 2.5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".