Nordlux Pære-DEKO E27 A60 SPIRAL BedARD 4,5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11033-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 A60 SPIRAL BedARD 4,5W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 74,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne Nordlux Pære-DEKO E27 A60 SPIRAL BedARD er den perfekte løsning til at skabe en hyggelig og dekorativ belysning i dit hjem. Med en effekt på 4,5W og tilslutning til 230V forsyning, er denne pære energieffektiv og nem at installere.

Med en lysstyrke på 250 lumen og en høj spredning på 330 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Uanset om du bruger den som primær lyskilde eller som en del af din indretning, vil denne pære sprede et behageligt og blødt lys i hele rummet.

Lyskvaliteten på denne pære er af høj kvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger pæren til at læse, arbejde eller bare slappe af, vil lyskvaliteten være tilfredsstillende og opfylde langt de flestes behov.

En anden fordel ved denne Nordlux pære er dens dæmpbarhed. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dine præferencer og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Fra en lys og energisk stemning til en blød og afslappende atmosfære, kan du altid tilpasse belysningen til dine behov.

Denne Nordlux pære er også designet med et stilfuldt og moderne udseende. Den har en elegant guldfarve, der tilføjer en ekstra dekorativ dimension til din indretning. Uanset om du bruger pæren i en lampe eller blot som en enkeltstående belysningsløsning, vil den helt sikkert tilføje et strejf af elegance og stil til dit hjem.

I alt er denne Nordlux Pære-DEKO E27 A60 SPIRAL BedARD en praktisk og stilfuld løsning til dit hjem. Med dens effektive energiforbrug, høje lysstyrke, jævne spredning, høj lyskvalitet og dæmpbarhed, vil denne pære opfylde dine belysningsbehov på en smuk og funktionel måde.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 250 lumens
Spredning 330 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".