Nordlux Pære-DEKO E27 A60 SPIRAL BedARD 4,5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11033-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 A60 SPIRAL BedARD 4,5W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 74,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og stilfuld pære til indretning og dekoration

Den Nordlux Pære-DEKO E27 A60 SPIRAL BedARD er en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem. Med en effekt på 5W er den energieffektiv og miljøvenlig. Pæren tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning, så du kan nyde det smukke lys med det samme.

Et lys med høj lysstyrke og bred spredning

Med en lysstyrke på 250 lumens og en bred spredning på 330 grader giver denne pære en jævn og ensartet fordeling af lys i hele rummet. Du behøver ikke bekymre dig om mørke hjørner eller skyggefulde områder, da lyset når alle hjørner med lethed.

Flot og ægte farvegengivelse

Med en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer denne pære en naturlig og ægte farvegengivelse. Uanset om du bruger den til at dekorere dit hjem eller til daglig belysning, får du et lys, der flatterer alle farver og skaber en behagelig atmosfære.

Dæmpbar funktion for fleksibel belysning

Denne pære kan dæmpes, så du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære. Uanset om du ønsker en hyggelig og afslappende atmosfære eller behøver mere lys til læsning eller arbejde, kan denne pære tilpasses til dine behov.

Den Nordlux Pære-DEKO E27 A60 SPIRAL BedARD 4,5W dæmpbar, Guld er ikke kun en praktisk lyskilde, men også et stilfuldt og dekorativt element til dit hjem. Dens guldfarvede design tilføjer et strejf af elegance og kan være med til at skabe en hyggelig og indbydende atmosfære i ethvert rum. Så uanset om du ønsker at give din stue eller soveværelse et nyt udseende eller bare opgradere dit belysningskoncept, er denne pære det perfekte valg for dig.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 250 lumens
Spredning 330 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".