Nordlux Pære-DEKO E27 G200 GIGANT SPIRAL GLO 8,5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11038-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 G200 GIGANT SPIRAL GLO 8,5W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 319,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produkt beskrivelse

Den Nordlux Pære-DEKO E27 G200 GIGANT SPIRAL GLO 8,5W dæmpbar er en imponerende pære med et unikt design og imponerende tekniske specifikationer. Med en effekt på 8,5W er den energibesparende og miljøvenlig uden at gå på kompromis med lysstyrken.

Pæren tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør den praktisk og let at bruge i hjemmet eller på kontoret. Med en lysstyrke på 600 lumens og en spredningsvinkel på 330 grader sikrer den en jævn fordeling af lys, der lyser op i hele rummet.

Dette produkt har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du læser en bog, arbejder eller hygger dig med dine nærmeste, vil dette lys give dig en behagelig belysning. Pæren leverer lyskvaliteten, der opfylder langt de flestes behov.

En af fordelene ved denne pære er dens dæmpbarhed. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dine behov og skabe den ønskede atmosfære i dit rum. Om det er en intim belysning til en romantisk aften eller et blødt lys til afslapning, kan du nemt justere lysstyrken ved brug af en dæmper (eksklusivt).

Den Nordlux Pære-DEKO E27 G200 GIGANT SPIRAL GLO 8,5W dæmpbar i guld er ikke kun en praktisk lyskilde, men også et smukt dekorativt element. Det unikke spiralformede design vil give dit rum et elegant og moderne udseende. Pæren er velegnet til brug i åbne lamper, hvor den vil tilføje et strejf af stil og glamour.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 600 lumens
Spredning 330 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 8.5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".