Nordlux Pære-DEKO E27 G200 GIGANT SPIRAL GLO 8,5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11038-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 G200 GIGANT SPIRAL GLO 8,5W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 319,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og dekorativ Nordlux Pære-DEKO E27 G200 GIGANT SPIRAL GLO

Denne Nordlux pære er et fantastisk valg, når du ønsker både effektivitet og dekoration i dit hjem. Med en effekt på 8,5W er den energibesparende og miljøvenlig samtidig med, at den tilsluttes til en almindelig 230V forsyning.

Pæren har en lysstyrke på 600 lumens, hvilket er ideelt til de fleste rum. Med en høj spredning på 330 grader sørger den for en jævn fordeling af lyset og skaber en behagelig atmosfære i hele rummet.

Denne Nordlux pære er kendt for sin høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Denne værdi sikrer, at lyset viser alle farver på en flot og ægte måde, hvilket gør den ideel til at fremhæve detaljer i rummet. Uanset om du bruger den til at belyse dit kunstværk, din læselampe eller dit spisebord, vil lyset være af høj kvalitet og tilfredsstille dine behov.

En ekstra bonus ved denne pære er, at den kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter dit behov og skabe den rette stemning i rummet.

Pæren har en smuk guldfarve, som giver et luksuriøst udseende og passer perfekt til moderne indretning. Med dens imponerende størrelse og spiralform er den også en dekorativ detalje i sig selv. Du kan bruge den som en enkeltstående lyskilde eller kombinere den med andre lamper for at skabe et unikt udtryk.

Samlet set er Nordlux Pære-DEKO E27 G200 GIGANT SPIRAL GLO en fantastisk lyskilde, der kombinerer effektivitet, lyskvalitet og dekoration. Den er velegnet til forskellige rum og behov og vil med sikkerhed tilføje en ekstra dimension til dit hjem.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 600 lumens
Spredning 330 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 8.5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".