Nordlux Pære-DEKO E27 A165 GIGANT RETRO STD 3,5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11030-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 A165 GIGANT RETRO STD 3,5W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 319,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Den Nordlux Pære-DEKO E27 A165 GIGANT RETRO STD 3,5W dæmpbar, Guld er en innovativ og stilfuld pære, der vil tilføje et strejf af elegance og retro-charme til ethvert rum. Med dens guldfarvede udseende giver den en varm og behagelig belysning, der skaber en hyggelig atmosfære.

Med en effekt på kun 3,5W er denne pære energieffektiv og vil bidrage til at reducere dit energiforbrug. Den tilsluttes let til en almindelig 230V strømforsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge.

Pærens lysstyrke er på 120 lumens og har en bred spredning på 330 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset, så det når ud til alle hjørner af rummet. Med en høj lyskvalitet og en RA-værdi på 80-85, viser denne pære alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger den til at skabe stemning eller som primært lyskilde, vil den sikre en behagelig og naturlig belysning.

En af de fantastiske funktioner ved denne pære er, at den kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere belysningen efter behov og skabe den ønskede stemning eller atmosfære. Uanset om du vil have et blødt og behageligt lys til afslapning eller en mere lysende og klar belysning til læsning og arbejde, kan denne pære tilpasses til dine præferencer.

Den Nordlux Pære-DEKO E27 A165 GIGANT RETRO STD 3,5W dæmpbar, Guld er den perfekte kombination af stilfuldt design og høj funktionalitet. Den vil tilføje et strejf af elegance til ethvert rum og skabe en behagelig og flot belysning. Uanset om du bruger den i en lampe, en lysekrone eller bare som solitær pære, vil den helt sikkert imponere med sit varme og æstetiske udseende.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 120 lumens
Spredning 330 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3.5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".