Nordlux Pære-DEKO E27 A165 GIGANT RETRO STD 3,5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11030-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 A165 GIGANT RETRO STD 3,5W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 319,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Den Nordlux Pære-DEKO E27 A165 GIGANT RETRO STD 3,5W dæmpbar er en fantastisk lyspære, der vil tilføje både stil og funktion til dit hjem. Med dens attraktive guld farve er denne pære perfekt til at skabe en retro og luksuriøs atmosfære i ethvert rum.

Med en effekt på 3,5W er denne pære energieffektiv og vil hjælpe med at reducere dit energiforbrug. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør installationen hurtig og let.

Med sin høje lysstyrke på 120 lumens og en bred spredning på 330 grader, vil denne pære sikre en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Dette sikrer en behagelig og ensartet belysning, der skaber en hyggelig og indbydende atmosfære.

En vigtig faktor at bemærke er lyskvaliteten på denne pære. Med en RA-værdi på 80-85 sikrer den en høj lyskvalitet, der viser alle farver på en flot og ægte måde. Dette betyder, at alt i dit rum vil se levende og naturligt ud, hvilket er ideelt for enhver indretningsstil.

Denne pære har også en dæmpbar funktion, hvilket giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov. Du kan skabe en intim og hyggelig atmosfære med lavere lysstyrke eller øge den for at få mere funktionelt lys til opgaver, der kræver mere opmærksomhed.

Alt i alt er Nordlux Pære-DEKO E27 A165 GIGANT RETRO STD 3,5W dæmpbar, Guld et fantastisk produkt, der kombinerer stil, funktionalitet og energieffektivitet. Det er det perfekte valg til ethvert hjem, der ønsker at opgradere deres belysning med et strejf af elegance og retro charme.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 120 lumens
Spredning 330 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3.5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".