Nordlux Pære-DEKO E27 G95 KLASSISK GLOBE 4,2W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11040-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 G95 KLASSISK GLOBE 4,2W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 89,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Tilslutning til 230V forsyning

Nordlux Pære-DEKO E27 G95 KLASSISK GLOBE 5,4W dæmpbar, Guld er designet til at blive tilsluttet til en almindelig 230V strømkilde. Dette gør det nemt at installere og bruge produktet i forskellige rum eller lamper.

Høj lysstyrke og bred spredning

Denne pære har en lysstyrke på 400 lumens, hvilket sikrer en klar og stærk belysning. Med en spredning på 360 grader er lyset jævnt fordelt i rummet, hvilket skaber en behagelig atmosfære.

Høj lyskvalitet med RA værdi på 80-85

Nordlux Pære-DEKO E27 G95 KLASSISK GLOBE 5,4W dæmpbar, Guld leverer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at farver vises på en flot og ægte måde under belysningen. Lyset er naturligt og behageligt, og er velegnet til de fleste behov.

Kan dæmpes

En af fordelene ved denne pære er, at den kan dæmpes. Dette giver mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Uanset om du har brug for en lys og energisk atmosfære eller en mere dæmpet og afslappende stemning, kan denne pære tilpasses dine præferencer.

Lyset
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke400 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Andet info
EnergimærkeF (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".