Nordlux Pære-DEKO E27 T45 RETRO TUBULAR 3,5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

9433-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 T45 RETRO TUBULAR 3,5W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 84,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og stilfuld belysning med Nordlux Pære-DEKO E27 T45 RETRO TUBULAR 3,5W dæmpbar, Guld

Denne Nordlux Pære-DEKO E27 T45 RETRO TUBULAR 3,5W dæmpbar er den perfekte løsning til dig, der ønsker at skabe en hyggelig og æstetisk atmosfære i dit hjem. Med sin guldfinish og retro tubular design vil denne pære tilføje en unik og elegant touch til dine indretningsprojekter.

Med en effekt på kun 3.5W kan denne pære spare energi uden at gå på kompromis med lysstyrken. Den tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning, hvilket gør den ideel til brug i de fleste boliger. Med en lysstyrke på 120 lumens og en spredningsvinkel på 330 grader sikrer denne pære en jævn og bred fordeling af lyset, så det når ud i alle hjørner af rummet.

Det naturlige lys, der udstråles fra denne pære, er af høj kvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at farverne i rummet vises flot og ægte, hvilket skaber en behagelig atmosfære. Uanset om du har brug for belysning til studierummet, spisebordet eller stuen, er denne pære velegnet til de fleste behov.

Et af de fantastiske features ved denne pære er, at den kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere intensiteten af lyset og skabe den helt rigtige stemning i rummet. Om du ønsker en blød og hyggelig belysning til afslapning eller en mere lys og energisk atmosfære til arbejdsområdet, kan denne pære tilpasses efter dit behov.

Den Nordlux Pære-DEKO E27 T45 RETRO TUBULAR 3,5W dæmpbar, Guld er en ideel løsning til de, der ønsker en stilfuld og effektiv belysning. Denne pære vil ikke kun opfylde dine krav til funktion og lyskvalitet, men vil også tilføje et unikt designelement til dit hjem.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 120 lumens
Spredning 330 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3.5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".