Nordlux Pære-DEKO E27 PS160 GIANT SPIRAL STD 8,5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11043-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 PS160 GIANT SPIRAL STD 8,5W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 299,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Denne Nordlux Pære-DEKO E27 PS160 GIANT SPIRAL STD 8,5W dæmpbar i Guld er en fantastisk lyskilde, som kan tilføje en unik og elegant stemning til ethvert rum. Med dens spiralformede design og guld farvet finish er denne pære ikke kun funktionel, men også dekorativ.

Med en effekt på 8,5W er denne pære energibesparende, hvilket betyder at den bruger mindre strøm og har en længere levetid sammenlignet med traditionelle pærer. På trods af dens lave effekt producerer den stadig en imponerende lysstyrke på 600 lumens, hvilket gør den ideel som belysning i forskellige rum og situationer.

Denne pære er designet til at blive tilsluttet en 230V strømforsyning, hvilket betyder at den kan bruges i de fleste boliger uden ekstra tilpasninger. Med dens høje spredning på 330 grader sikrer den en jævn fordeling af lyset i alle retninger, hvilket gør den egnet til både generel belysning og som stemningsbelysning.

En af de vigtigste egenskaber ved denne pære er dens høje lyskvalitet, som måles ved hjælp af en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt og behageligt lys, der viser alle farverne omkring os på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger denne pære i dit hjem eller i et kommercielt miljø, vil den give en god belysning, der opfylder langt de flestes behov.

En ekstra fordel ved denne pære er, at den kan dæmpes. Dette betyder, at du kan justere lysstyrken efter dit behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Brug den til at skabe en hyggelig stemning i stuen eller til at skabe de perfekte lysforhold under middagen.

Samlet set er Nordlux Pære-DEKO E27 PS160 GIANT SPIRAL STD 8,5W dæmpbar i Guld en stilfuld og alsidig lyskilde, der kan transformere ethvert rum. Med dens energibesparende egenskaber, lysstyrke, høje kvalitet og mulighed for at dæmpe lyset, er denne pære et godt valg for både private og kommercielle formål.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 600 lumens
Spredning 330 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 8.5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".