Nordlux Pære-DEKO E27 PS160 GIANT SPIRAL STD 8,5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11043-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 PS160 GIANT SPIRAL STD 8,5W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 299,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Denne Nordlux Pære-DEKO E27 PS160 GIANT SPIRAL STD 8,5W dæmpbar i Guld er en storslået og stilfuld lyskilde til dit hjem. Med en effekt på 8,5W er den energieffektiv og miljøvenlig. Pæren tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør den kompatibel med de fleste lamper og armaturer.

Lyskvalitet og spredning

Med en lysstyrke på 600 lumens og en imponerende spredning på 330 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lys i rummet. Uanset hvor du placerer den, vil den lyse op og skabe en behagelig atmosfære i dit hjem. Dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Du vil kunne nyde en belysning, der er tilstrækkelig til at opfylde langt de flestes behov i rummet.

Funktionalitet

En af de store fordele ved denne pære er dens evne til at blive dæmpet. Du kan let justere belysningen efter dine præferencer og skabe den ønskede stemning i rummet. Om du ønsker en mere afslappet atmosfære eller et kraftigere lys, kan du nemt opnå det med denne dæmpbare pære.

I denne Nordlux Pære-DEKO E27 PS160 GIANT SPIRAL STD 8,5W får du ikke kun en effektiv og funktionel lyskilde, men også en æstetisk tiltalende pære med sit guld farvede design. Den vil være et smukt og iøjnfallende element i enhver lampe eller armatur, der vil tilføje en ekstra touch af elegance og stil i dit hjem.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 600 lumens
Spredning 330 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 8.5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".