Nordlux Pære-DEKO E27 T45 SPIRAL TUBULAR 4,5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11051-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 T45 SPIRAL TUBULAR 4,5W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 74,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Lys op dit hjem med Nordlux Pære-DEKO E27 T45 SPIRAL TUBULAR 4,5W dæmpbar, Guld

Denne smarte pære fra Nordlux er det perfekte valg til at skabe en hyggelig og atmosfærisk belysning i dit hjem. Med sin elegante spiral tubulære design og guld finish, tilføjer den et stilfuldt touch til enhver lampe eller fatning.

Pæren er nem at installere og tilsluttes direkte til en 230V strømforsyning. Med en effekt på 4,5W er den energieffektiv og bruger minimal strøm, samtidig med at den giver et kraftigt lys. Med en lysstyrke på 250 lumens og en bred spredning på 330 grader, sikrer den en jævn og ensartet fordeling af lyset, der lyser op i hele rummet.

En vigtig egenskab ved denne pære er dens høje lyskvalitet. Med en RA-værdi på 80-85 sikrer den et naturligt lys, der fremhæver alle farver på en smuk og ægte måde. Dette betyder, at du kan nyde en behagelig og realistisk belysning i dit hjem. Uanset om du bruger pæren til at læse, arbejde eller slappe af, vil lyskvaliteten imødekomme de fleste behov.

En anden stor fordel ved Nordlux Pære-DEKO er dens dæmpbare funktion. Du kan nemt justere lysstyrken efter dine præferencer og skabe den perfekte atmosfære. Uanset om du vil have en hyggelig stemning til en romantisk middag eller skabe en lys og funktionel belysning til arbejdsområder, giver denne pære dig mulighed for at tilpasse lyset til dine behov.

Samlet set er Nordlux Pære-DEKO E27 T45 SPIRAL TUBULAR 4,5W dæmpbar, Guld et fantastisk valg, når det kommer til belysning af dit hjem. Med sin elegante stil, høje lyskvalitet og mulighed for at dæmpe lyset, giver den dig mulighed for at skabe den perfekte atmosfære i ethvert rum. Giv dit hjem et stilfuldt og hyggeligt præg med denne smarte pære fra Nordlux.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 250 lumens
Spredning 330 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".