Nordlux Pære-DEKO E27 G95 RETRO GLOBE 3,5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11041-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 G95 RETRO GLOBE 3,5W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 119,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Den Nordlux Pære-DEKO E27 G95 RETRO GLOBE 3,5W dæmpbar i Guld er en stilfuld og moderne pære, der er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Med sin vintageinspirerede globedesign og den gyldne farve tilføjer den et unikt og æstetisk look til dit hjem.

Pæren har en effekt på 3,5W, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning, så du kan nyde det behagelige lys på ingen tid. Med en lysstyrke på 120 lumens og en spredning på 330 grader sikrer den en ensartet fordeling af lys i rummet, hvilket skaber en behagelig og lysende atmosfære.

En vigtig faktor, når det kommer til belysning, er lyskvaliteten, og denne pære skuffer ikke. Med en RA-værdi på 80-85 giver den en naturlig og ægte visning af farver. Dette betyder, at du vil nyde et klart og levende lys, der viser alle farverne i deres bedste lys. Uanset om du bruger den til at belyse din stue, spisestue eller soveværelse, vil Nordlux-pæren opfylde langt de flestes behov for lyskvalitet.

En ekstra fordel ved denne pære er dens dæmpbare funktion. Du kan nemt justere lysstyrken efter dine præferencer og skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed. Uanset om du ønsker et blødt og hyggeligt lys til en afslappende aften eller et mere klart og intenst lys til at arbejde eller læse, kan denne pære tilpasses til dine behov.

Med Nordlux Pære-DEKO E27 G95 RETRO GLOBE 3,5W i Guld får du ikke kun en elegant og stilfuld pære, men også et produkt af høj kvalitet. Den er holdbar, pålidelig og vil give dig mange timers behageligt og æstetisk lys. Så giv dit hjem et strejf af elegance og hygge med denne fantastiske dæmpbare pære.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 120 lumens
Spredning 330 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3.5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".