Nordlux Pære-DEKO E27 G95 RETRO GLOBE 3,5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11041-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 G95 RETRO GLOBE 3,5W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 119,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og stilfuld belysning med Nordlux Pære-DEKO E27 G95 RETRO GLOBE 3,5W dæmpbar, Guld

Nordlux Pære-DEKO E27 G95 RETRO GLOBE 3,5W dæmpbar, Guld er en moderne og smuk LED-pære, der er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Denne pære er designet til at give en flot og ægte visning af alle farver takket være sin høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer, at du får det naturlige lys, du har brug for, og lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde de flestes behov.

Pæren har en effekt på 3,5 watt, hvilket gør den energieffektiv og økonomisk at bruge. Den tilsluttes nemt til en 230V-forsyning, hvilket gør den velegnet til almindelig brug i hjemmet eller på kontoret. Pærens lysstyrke er på 120 lumen, hvilket er tilstrækkeligt til at oplyse et rum effektivt. Pæren har også en høj spredning på 330 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset og giver en behagelig belysning i hele rummet.

En af de store fordele ved Nordlux Pære-DEKO E27 G95 RETRO GLOBE 3,5W dæmpbar, Guld er, at den kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere belysningen efter dine behov og skabe den ønskede stemning. Uanset om du ønsker dig et blødt og behageligt lys til afslapning eller en mere lysende atmosfære til at arbejde eller underholde, kan denne pære tilpasses præcist til dine præferencer.

Pæren har en attraktiv guldfinish, der giver den et retro look, hvilket gør den til en smuk og iøjnefaldende tilføjelse til enhver armatur eller lampe. Den passer perfekt til indretningen i dit hjem eller på dit arbejdssted og bliver med garanti et samtaleemne blandt dine gæster.

Alt i alt er Nordlux Pære-DEKO E27 G95 RETRO GLOBE 3,5W dæmpbar, Guld et fremragende valg, når du ønsker at opgradere din belysning med en stilfuld og energieffektiv LED-pære. Med dens høje lyskvalitet, dæmpningsfunktion og flotte guldfinish vil denne pære ikke kun opfylde dine behov for belysning, men også tilføje et æstetisk element til dit rum.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 120 lumens
Spredning 330 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3.5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".