Restsalg: V-Tac 10W LED PL pære
Roterbar, E27

V-Tac V-Tac

New product

Nedsat pris! Restsalg: V-Tac 10W LED PL pære - Roterbar, E27 Udvid

Den perfekte pære til skotlamper og lignende lamper, der kun skal bruge lys i en retning.

Giver et godt og kraftigt lys til siden, i forhold til soklen.

Pæren kan roteres.

Flere detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 49,00

inkl. moms

DKK 70,00 inkl. moms

-30%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produkt Navn: V-Tac 10W LED PL pære, Roterbar, E27

Data om produktet: Denne V-Tac 10W LED PL pære er ideel til erstatning af traditionelle 100W pærer. Den har en stor E27 fatning og kan tilsluttes til en standard 230V forsyning. Med en lysstyrke på 850 lumens og en spredning på 120 grader sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Lyskvaliteten er imponerende, med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du har brug for lys til aflæsning eller hyggebelysning, er denne pære tilstrækkelig til at opfylde langt de fleste behov.

Kulør på lyset: V-Tac giver dig mulighed for at vælge mellem to kulører. Varm hvid (3000K) giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Neutral hvid (4500K) giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket sikrer at belyste emner fremstår helt naturlige. Uanset om du vil have en afslappet atmosfære eller et optimalt arbejdsmiljø, kan du vælge den kulør, der passer bedst til dit behov.

Dimensioner: Pæren måler 165 mm i længden og har en diameter på 38 mm. Denne kompakte størrelse gør den velegnet til anvendelse i forskellige lamper og armaturer. Du kan nemt installere denne pære og få glæde af dens fordele uden at skulle bekymre dig om pladsmangel.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4500K
Lysstyrke850 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensioner
FatningE27
Højde165 mm.
Diameter38 mm.
MaterialePVC
Effekt & spænding
Forbrug10W
Erstat100W
Spænding230V
Spændingsinterval200-240V,50Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.