Nordlux Pære E14 Filament 6,3W 806LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

9401-0

New product

DKK 67,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Tilslut denne Nordlux pære E14 Filament til en 230V forsyning for at nyde godt af dens imponerende lysstyrke og høje kvalitet. Pæren er designet til at producere et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver.

Lysstyrke: Med en lysstyrke på 806 lumens er denne pære i stand til at lyse op ethvert rum. Den høje spredning på 360 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, så du kan nyde en behagelig belysning i hele rummet.

Lyskvalitet: Med en høj RA værdi på 80-85 er denne pære i stand til at reproducere farver på en naturlig og ægte måde. Det betyder, at du kan være sikker på, at dine kunstværker, møbler og andre genstande vil blive vist i deres korrekte farver uden forvrængning. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til at imødekomme langt de fleste behov.

Denne Nordlux pære E14 Filament er velegnet til brug i lamper, væglamper eller andre armaturer, der kræver en E14 fatning. Den har en effekt på 6,3W, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig. Med dens hvide farve passer den smukt ind i ethvert indretningsstil.

Vælg Nordlux pære E14 Filament for at opnå en imponerende og ægte belysning i dit hjem. Med dens høje lysstyrke, jævn spredning og høje lyskvalitet vil du kunne nyde et behageligt og naturligt lys i hele rummet.

Lyset
Lysstyrke 806 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".