V-Tac 50W LED projektør
150LM/W, arbejdslampe, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 50W LED projektør - 150LM/W, arbejdslampe, udendørs samsung Udvid

50W LED projektør med hele 150LM/W.
Projektøren har en spredning på 100 grader, og er lavet i et flot aluminiumskabinet.
230V.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

DKK 276,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og holdbar LED projektør til udendørs brug

Denne V-Tac 50W LED projektør er en kraftfuld og energibesparende arbejdslampe, ideel til udendørs brug. Med en effekt på 50W og tilslutning til 230V forsyning, leverer denne projektør imponerende lysstyrke på 7500 lumens med en høj spredning på 100 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset over et stort område.

Denne projektør er fra V-Tac Evolution serien, som kommer med 5 års producent garanti. Den er designet med LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer en lang og sikker driftstid på op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrken. Den professionelle og driftssikre driver sammen med en effektiv køling bidrager til en lang levetid for hele produktet.

Denne LED projektør fås i to kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid. Varm hvid kulør skaber en hyggelig og afstressende atmosfære, perfekt til hjemlig brug. Neutral hvid kulør giver det perfekte arbejdsmiljø med et naturligt og effektivt lys uden blå eller gule toner.

Med dimensioner på 198 x 242 x 46 mm og en IP65-klassificering, kan denne projektør bruges udendørs og tåler vandstænk og regn. Den har en integreret lyskilde, hvilket gør den nem at installere og bruge.


Husk at tilkøbe:
- V-Tac sort rund samledåse - Til samling af ledninger, IP68 vandtæt

Populære tilkøb:
- Sort stikprop - Med jord, 250V, 16A, IP20 indendørs
- V-Tac Spyd til LED projektør - Diameter 3,5 cm, Højde 15 cm


Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux filVideopræsentation:
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 7500 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 70
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 242 mm.
Bredde 198 mm.
Dybde 46 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 50W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50Hz
Energimærke B (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
EIS Dialux fil Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.