1W Farvet LED kronepære
Rød, kultråd, E27

V-Tac V-Tac

New product

1W Farvet LED kronepære - Rød, kultråd, E27 Udvid

  • Rød
  • Ikke dæmpbar

DKK 20,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne 1W Farvet LED kronepære er perfekt til at skabe en stemningsfuld atmosfære i dit hjem eller på arbejdspladsen. Med sin røde farve og kultrådsdesign tilføjer den et unikt og æstetisk udseende til enhver indretning. Pæren har en E27 stor fatning, hvilket gør den kompatibel med de fleste lamper og lysarmaturer.

For at tilslutte pæren til strømforsyningen skal den forbindes til en 230V stikkontakt. Dette gør det nemt at installere og bruge pæren uden besvær. Med en lysstyrke på 50 lumens og en spredningsvinkel på 300 grader sikrer pæren en jævn og bred fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at du vil opleve en høj kvalitet af belysning uden mørke områder eller blænding.

Denne LED kronepære leverer en høj lyskvalitet med en farvegengivelsesindeks (RA-værdi) på 80-85. Dette betyder, at den gengiver farverne på en naturlig og livagtig måde. Uanset om du bruger pæren til lysstyring eller dekoration, kan du være sikker på, at den vil vise alle farver flot og ægte.

Med dimensionerne på 86 x Ø45 mm passer denne LED kronepære perfekt til forskellige lamper og lysarmaturer. Vær opmærksom på, at pæren har en IP20-klassificering, hvilket betyder, at den ikke er vandtæt. Derfor bør den kun bruges indendørs, hvor den er beskyttet mod vand og fugt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør Rød
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 50 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 15.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 86 mm.
Diameter 45 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 1W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.