1W Farvet LED kronepære
Rød, kultråd, E27

V-Tac V-Tac

New product

1W Farvet LED kronepære - Rød, kultråd, E27 Udvid

  • Rød
  • Ikke dæmpbar

DKK 20,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


1W Farvet LED kronepære, Rød, kultråd, E27

Denne 1W farvede LED kronepære er designet med en E27 stor fatning, der gør den kompatibel med de fleste lamper og armaturer. Den tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning, hvilket gør det bekvemt at installere i hjemmet eller på kontoret.


Med en lysstyrke på 50 lumens og en bred spredning på 300 grader sikrer denne LED kronepære en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette skaber en behagelig og ensartet belysning, der er egnet til forskellige behov og indretninger.


En vigtig funktion ved denne LED kronepære er dens høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset har en naturlig farvegengivelse, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger pæren til at belyse kunstværker, indretning eller som almindelig belysning i et rum, vil den høje lyskvalitet sikre, at farverne ser realistiske og levende ud.


Med dimensionerne på 86 x Ø45 mm passer denne LED kronepære godt til forskellige armaturer og skaber en elegant og stilfuld lysløsning. Dens IP20-klassificering betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand, og derfor bør den ikke bruges udendørs eller i vådrum.


Denne farvede LED kronepære er et ideelt valg for dem, der ønsker at tilføje et strejf af farve til deres belysning. Med dens høje lyskvalitet og jævne lysfordeling vil den skabe en behagelig atmosfære og tilføje et stilfuldt præg til ethvert rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørRød
DæmpbarNej
Lysstyrke50 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde86 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlas
Effekt & spænding
Forbrug1W
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.