Nordlux Pære-DEKO E27 G125 RETRO GLOBE 3,5W dæmpbar, Guld

Nordlux Nordlux

11036-0

New product

Nordlux Pære-DEKO E27 G125 RETRO GLOBE 3,5W dæmpbar, Guld Udvid

DKK 139,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Nordlux Pære-DEKO E27 G125 RETRO GLOBE 3,5W dæmpbar, Guld

Dette er en fantastisk Nordlux pære med et stilfuldt og elegant design. Pæren har en effekt på 3,5W og tilsluttes til en 230V forsyning. Den er ideel til at skabe en hyggelig atmosfære i rummet.

Med en lysstyrke på 120 lumens og en bred spredning på 330 grader, sikrer pæren en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Dette betyder, at lyset ikke kun er fokuseret på et enkelt område, men spredes på en måde, der skaber en behagelig og afslappende atmosfære.

En vigtig kvalitetsmåling for en lyspære er RA-værdien. Denne pære har en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den giver et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Du kan være sikker på, at farverne i dit rum vil se levende og smukke ud under dette lys. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde langt de fleste behov.

En ekstra bonus ved denne pære er, at den kan dæmpes. Dette giver dig mulighed for at justere lysets intensitet efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Så uanset om du vil have et blødt og hyggeligt lys til en romantisk middag eller et kraftigere lys til at arbejde eller læse, kan denne pære give dig den fleksibilitet, du har brug for.

Denne Nordlux pære er også designet med fokus på holdbarhed og energieffektivitet. Den har en forventet levetid på op til 15.000 timer, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at udskifte den så ofte. Den er også energieffektiv og kan hjælpe med at reducere dit energiforbrug og spare penge på din elregning.

Med dens kombination af stilfuldt design, høj lyskvalitet, dæmpbarhed og holdbarhed er Nordlux Pære-DEKO E27 G125 RETRO GLOBE 3,5W dæmpbar, Guld det perfekte valg til at opgradere dit rum og skabe den ønskede atmosfære.

Lyset
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 120 lumens
Spredning 330 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3.5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".