Nordlux E27 Avra Bamboo Smoke, Røgfarve

Nordlux Nordlux

10976-0

New product

LED filament pære med en E27 fatning, der kombinerer et klassisk formsprog med LED-teknologiens mange fordele. LED pæren har et lavt energiforbrug og en lang levetid og kaster et meget varmt lys fra sig. I forhold til en almindelig LED pære så er fordelen ved en LED filamentpære, at filamentpære sender lyset hele 360 grader rundt, hvorimod en almindelig LED pære ofte har retningsbestemt lys. Derudover har LED filament pæren et meget flot udtryk, hvilket gør, at mange vælger denne type pære, hvis pæren skal være meget tydelig og dermed indgå som en del af lampens design.


Læs mere..

DKK 129,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Data om produktet

Effekt: 2W

Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning

Produktet Nordlux E27 Avra Bamboo Smoke i røgfarve er et smukt og stilfuldt belysningsvalg til dit hjem. Med sin unikke design kombinerer det klassisk elegance med moderne æstetik. Belysningen er ideel til at skabe en behagelig atmosfære og tilføje karakter til ethvert rum.

Funktioner og egenskaber

Dette produkt har en høj spredning på 360 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset, så det når alle hjørner af rummet. Med en bred spredning kan du være sikker på, at der ikke vil være nogen mørke pletter eller områder uden lys.

En anden vigtig funktion er den høje lyskvalitet, som dette produkt tilbyder. Med en RA-værdi på 80-85 sikrer det en naturlig belysning, der flot og ægte viser alle farver. Dette betyder, at dine omgivelser vil se ud som de skal, og at farverne ikke vil blive forvrængede eller unaturlige.

Denne lysintensitet og lyskvalitet er tilstrækkelig til at opfylde de flestes behov. Uanset om du bruger belysningen til at arbejde, slappe af eller bare skabe en hyggelig atmosfære, kan du være sikker på, at dette produkt vil leve op til dine forventninger og behov.

Konklusion

Samlet set er Nordlux E27 Avra Bamboo Smoke i røgfarve et fantastisk produkt, der tilbyder både stilfuldt design og god belysning. Med sin høje spredning, naturlige lyskvalitet og tilstrækkelige lysintensitet, er det et fremragende valg til ethvert rum i dit hjem.

Lyset
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".