Nordlux Pære E27 SMD G45 7,8W 806LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

11024-0

New product

DKK 41,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Lyskvaliteten og spredningen af Nordlux Pære E27 SMD G45 7,8W 806LM 2700K, Hvid er ideel til forskellige belysningsbehov.

Denne pære tilsluttes nemt til en almindelig 230V forsyning, hvilket gør den velegnet til brug i de fleste belysningsinstallationer. Med en lysstyrke på 806 lumens er den i stand til at levere et klart og tydeligt lys i rummet. Det hvide lys har en farvetemperatur på 2700K, hvilket skaber en behagelig og varm atmosfære.

En af de mest imponerende funktioner ved denne pære er den høje spredning på 200 grader. Dette sikrer, at lyset bliver jævnt fordelt i rummet uden nogen mørke pletter eller blændende områder. Uanset om det bruges som hovedlyskilde eller som en del af en belysningsløsning, vil dette produkt give et flot og ensartet lys i hele rummet.

Den høje lyskvalitet er også værd at bemærke, med en RA-værdi på 80-85. Denne værdi angiver evnen til at gengive farver korrekt og naturligt. Med dette produkt kan du være sikker på, at alle farver i rummet vil være tydelige og levende. Det er ideelt til både hjemlig brug og professionelle miljøer, hvor korrekt farvegengivelse er vigtig.

Samlet set er Nordlux Pære E27 SMD G45 7,8W 806LM 2700K, Hvid et pålideligt og kvalitetsorienteret produkt, der opfylder langt de flestes behov for belysning. Med dens nemme installation og evne til at levere et klart og naturligt lys, er den et godt valg til både privat og professionel brug.

Lyset
Lysstyrke 806 lumens
Spredning 200 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".