Nordlux Pære E27 AVRA BASIC LINE NUT, Amber

Nordlux Nordlux

10978-0

New product

Nordlux Pære E27 AVRA BASIC LINE NUT, Amber Udvid

DKK 109,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og æstetisk lys med Nordlux Pære E27 AVRA BASIC LINE NUT, Amber

Denne Nordlux pære er det perfekte valg, hvis du leder efter en effektiv og æstetisk lyskilde til dit hjem. Med en effekt på kun 1.5W er denne pære energibesparende og miljøvenlig.

Pæren tilsluttes nemt til en 230V forsyning, og kan dermed bruges i de fleste lamper og armaturer. Den har en lysstyrke på imponerende 120 lumens samt en spredning på 360 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet, og skaber en behagelig atmosfære.

En vigtig faktor at overveje ved valg af lyskilde er lyskvaliteten. Nordlux Pære E27 AVRA BASIC LINE NUT, Amber leverer en lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og viser alle farver i deres flotteste og mest ægte form. Uanset om du bruger pæren til at læse, arbejde eller hygge, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til at opfylde dine behov.

Med Nordlux Pære E27 AVRA BASIC LINE NUT, Amber får du ikke kun en effektiv og æstetisk lyskilde, men også en holdbar og pålidelig pære. Nordlux er kendt for deres høje kvalitet, og denne pære er ingen undtagelse. Den er designet til at holde i lang tid, så du kan nyde godt af det flotte lys i mange år fremover.

Uanset om du skal belyse din stue, soveværelse eller køkken, er Nordlux Pære E27 AVRA BASIC LINE NUT, Amber et fremragende valg. Denne pære kombinerer enestående lyskvalitet, effektivitet og æstetik, og vil med sikkerhed opfylde dine belysningsbehov.

Lyset
Lysstyrke 120 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 1.5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".