Nordlux Pære E27 AVRA DENT SMOKE, Røgfarve

Nordlux Nordlux

10981-0

New product

Nordlux Pære E27 AVRA DENT SMOKE, Røgfarve Udvid

LED filament pære med en E27 fatning, der kombinerer et klassisk formsprog med LED-teknologiens mange fordele. LED pæren har et lavt energiforbrug og en lang levetid og kaster et meget varmt lys fra sig. I forhold til en almindelig LED pære så er fordelen ved en LED filamentpære, at filamentpære sender lyset hele 360 grader rundt, hvorimod en almindelig LED pære ofte har retningsbestemt lys. Derudover har LED filament pæren et meget flot udtryk, hvilket gør, at mange vælger denne type pære, hvis pæren skal være meget tydelig og dermed indgå som en del af lampens design.


Flere detaljer

DKK 129,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Denne Nordlux pære, med navnet E27 AVRA DENT SMOKE, er en stilfuld og moderne belysningsløsning til dit hjem. Pæren har en røgfarvet glasoverflade, som tilføjer et sofistikeret touch til dit rum.

Pæren er designet til at tilsluttes en standard 230V forsyning, hvilket gør installationen nem og bekvem. Med en effekt på 2W er det en energieffektiv løsning, der giver dig masser af lys uden at belaste dit strømforbrug.

En af de mest imponerende egenskaber ved denne pære er dens høje spredning på 360 grader. Dette betyder, at lyset bliver jævnt fordelt i alle retninger i rummet, hvilket skaber en behagelig og ensartet belysning. Uanset om du bruger pæren til at belyse en stue, et soveværelse eller et køkken, kan du være sikker på, at lyset når alle hjørner af rummet.

En anden stor fordel ved denne pære er dens høje lyskvalitet. Den har en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den er i stand til at vise alle farver på en flot og ægte måde. Dette sikrer, at dine omgivelser ser naturlige og levende ud, uanset om du læser en bog, arbejder på en computer eller bare slapper af.

Denne pære er designet til at opfylde behovene hos de fleste brugere. Uanset om du bruger den til hyggebelysning eller som primær lyskilde, vil den give dig tilstrækkelig lyskvalitet til at opretholde en behagelig atmosfære i dit hjem.

Samlet set er Nordlux pære E27 AVRA DENT SMOKE en stilfuld, energieffektiv og alsidig belysningsløsning til dit hjem. Med dens røgfarvede glasoverflade og ensartede lysfordeling vil den tilføje en elegant stemning til ethvert rum. Vær sikker på at skabe den ønskede atmosfære med denne fantastiske pære.

Lyset
Spredning360 grader
RA>= 80
Dimensioner
Effekt & spænding
Forbrug2W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Andet info
EnergimærkeG (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".