Nordlux Pære E27 AVRA NUT, Amber

Nordlux Nordlux

10983-0

New product

Nordlux Pære E27 AVRA NUT, Amber Udvid

LED filament pære med en E27 fatning, der kombinerer et klassisk formsprog med LED-teknologiens mange fordele. LED pæren har et lavt energiforbrug og en lang levetid og kaster et meget varmt lys fra sig. I forhold til en almindelig LED pære så er fordelen ved en LED filamentpære, at filamentpære sender lyset hele 360 grader rundt, hvorimod en almindelig LED pære ofte har retningsbestemt lys. Derudover har LED filament pæren et meget flot udtryk, hvilket gør, at mange vælger denne type pære, hvis pæren skal være meget tydelig og dermed indgå som en del af lampens design.


Læs mere..

DKK 129,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Elegant og naturlig belysning med Nordlux Pære E27 AVRA NUT, Amber

Denne Nordlux pære er det perfekte valg, når du ønsker lyskvalitet og æstetik i dit hjem. Med en effekt på 2W er den både energibesparende og miljøvenlig. Pæren tilsluttes nemt til en 230V forsyning, så den passer til ethvert lyspunkt i dit hjem.

Med en lysstyrke på hele 200 lumens og en bred spredning på 360 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Uanset hvor du placerer pæren, vil den give et behageligt og ensartet lys, der skaber en hyggelig atmosfære.

En af de vigtigste faktorer ved belysning er lyskvaliteten, og her skuffer Nordlux Pære E27 AVRA NUT ikke. Med en RA værdi på 80-85 garanterer den en høj lyskvalitet, der viser alle farver flot og ægte. Dette naturlige lys er ideelt til de fleste behov og skaber en behagelig og behagelig atmosfære i ethvert rum.

Med denne Nordlux pære får du ikke kun enestående belysning, men også et stilfuldt design. Den har en smuk amberfarve, der tilføjer varme og elegance til ethvert rum. Uanset om du bruger den som en enkeltstående pære eller kombinerer den med andre lyskilder, vil den være et iøjnefaldende element i dit hjem.

Nordlux Pære E27 AVRA NUT, Amber giver dig mulighed for at skabe den perfekte atmosfære i ethvert rum i dit hjem. Uanset om det er i stuen, soveværelset eller køkkenet, vil den give dig et behageligt og æstetisk lys, der passer til dine behov og stil.

Lyset
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".