Nordlux Pære E27 AVRA square, Amber

Nordlux Nordlux

10984-0

New product

Nordlux Pære E27 AVRA square, Amber Udvid

LED filament pære med en E27 fatning, der kombinerer et klassisk formsprog med LED-teknologiens mange fordele. LED pæren har et lavt energiforbrug og en lang levetid og kaster et meget varmt lys fra sig. I forhold til en almindelig LED pære så er fordelen ved en LED filamentpære, at filamentpære sender lyset hele 360 grader rundt, hvorimod en almindelig LED pære ofte har retningsbestemt lys. Derudover har LED filament pæren et meget flot udtryk, hvilket gør, at mange vælger denne type pære, hvis pæren skal være meget tydelig og dermed indgå som en del af lampens design.


Læs mere..

DKK 129,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet

Effekt: 2W.
Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning.
Spredning: Har en høj spredning på 360 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.
Lyskvalitet: Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Nordlux Pære E27 AVRA square, Amber er den perfekte pære til at skabe en hyggelig og stemningsfuld belysning i dit hjem. Med en effekt på 2W er den energibesparende og giver alligevel tilstrækkeligt lys til forskellige rum. Pæren tilsluttes nemt til en standard 230V forsyning, hvilket gør den let at installere og bruge.

En af de vigtigste egenskaber ved Nordlux Pære E27 AVRA square, Amber er dens høje spredning på 360 grader. Dette betyder, at lyset distribueres jævnt i alle retninger og sikrer en ensartet fordeling i rummet. Uanset hvor pæren er placeret, vil den skabe en behagelig lysoplevelse uden mørke områder.

En høj lyskvalitet er også en af de fremtrædende egenskaber ved denne pære. Med en RA værdi på 80-85 sikrer den et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette er vigtigt, da det giver en nøjagtig og levende farvegengivelse af objekter og rum. Uanset om du bruger pæren til at belyse stuen, køkkenet eller soveværelset, vil du kunne nyde det naturlige lys, der fuldt ud viser rummets æstetik.

Nordlux Pære E27 AVRA square, Amber er perfekt til både indendørs og udendørs brug. Du kan bruge den i lamper, loftarmaturer og væglamper for at skabe den ønskede atmosfære i dit hjem. Den amberfarvede pære tilføjer en hyggelig og varm belysning, der skaber en behagelig stemning. Uanset om du ønsker at skabe en afdæmpet og romantisk stemning i soveværelset eller en hyggelig stemning i stuen, er denne pære det ideelle valg.

Nordlux Pære E27 AVRA square, Amber er et kvalitetsprodukt, der er designet til at opfylde langt de flestes behov. Med dens høje spredning, naturlige lyskvalitet og lette installation er det en økonomisk og brugervenlig løsning til dit belysningsbehov. Uanset om du ønsker at opgradere dit hjem med en smuk og stemningsfuld belysning eller er på udkig efter en erstatning for dine gamle pærer, er Nordlux Pære E27 AVRA square, Amber et fremragende valg.

Lyset
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".