Halo Design
COLORS DIM LED Drop SMOKE E27, 3-step

Halo Design Halo Design

8420-0

New product

COLORS DIM LED DROP SMOKE lyskilde fra Halo Design er en LED lyskilde der giver et varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage som giver 1800 kelvin grader – nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
lyskilden er med smokefarvet glas samt en toning i det gyldne og spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 5 watt, er den dæmpbar det vil sige at man via sin kontakt i væggen kan dæmpe den i 3 trin, så er der rig mulighed for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.

Flere detaljer

DKK 179,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

Produktet, Halo Design, COLORS DIM LED Drop SMOKE E27, 3-step, er en 5W LED-pære med en stor E27 fatning, som kan tilsluttes til en 230V forsyning. Denne LED-pære har en lysstyrke på 200 lumens og en imponerende spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Med en høj lyskvalitet, der har en RA værdi på 80-85, kan du være sikker på at få et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver i deres bedste lys. Denne lyskvalitet opfylder langt de flestes behov og skaber en behagelig belysning i rummet.

Ved at bruge LED af den højeste kvalitet sikres lang og sikker drift op til 30.000 timer, hvilket betyder minimalt fald i lysstyrke over tid. Produktet er også udstyret med en professionel og driftssikker driver, samt god køling, hvilket fremmer en længere levetid for hele produktet. Du kan derfor forvente, at Halo Design COLORS DIM LED Drop SMOKE E27, 3-step vil give dig mange timers problemfri belysning.

Produktdimensioner

Halo Design COLORS DIM LED Drop SMOKE E27, 3-step har følgende dimensioner: 14 x Ø6.4 mm. Denne kompakte størrelse gør det nemt at montere og anvende denne LED-pære i forskellige armaturer og indretninger.

Værd at bemærke

Det er vigtigt at bemærke, at Halo Design COLORS DIM LED Drop SMOKE E27, 3-step kun har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor anbefales det at anvende denne LED-pære indendørs eller i områder, hvor den ikke udsættes for direkte kontakt med vand.

Lyset
KulørEkstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør1800K
DæmpbarNej
Lysstyrke200 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde14 mm.
Diameter6.4 mm.
MaterialeGlas
Effekt & spænding
Forbrug5W
Spænding230V
EnergimærkeG (A-G)
Andet info
EnergimærkeG (A-G)
IP klassifikationIP20


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.