Restsalg: Halo Design
COLORS LED Burning Flame E27 - 3 functions

Halo Design Halo Design

8455-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: Halo Design - COLORS LED Burning Flame E27 - 3 functions Udvid
Den brænder også med en stærk og klar lysfarve, som ikke skifter.
COLORS Burning Flame E27 er det perfekte valg, hvis du ønsker at skabe en magisk og levende stemning.

Læs mere..

DKK 174,30

inkl. moms

DKK 249,00 inkl. moms

-30%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produkt beskrivelse

LED-pæren Halo Design, COLORS LED Burning Flame E27, 3 funktioner er et energivenligt lysvalg, der vil tilføje en unik atmosfære til ethvert rum. Pæren er designet med et stort E27 fatning, så den nemt kan tilsluttes til en 230V strømkilde.

Med en lysstyrke på 60 lumens og en bred spredning på 360 grader, sikrer LED-pæren en jævn fordeling af lyset. Dette betyder, at rummet bliver oplyst i alle retninger og skaber en behagelig belysning. Pæren har også en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer, at farverne vises korrekt og naturligt, hvilket er ideelt til de fleste behov.

Med dimensionerne på 12.8 x Ø5.4 mm passer pæren nemt ind i de fleste armaturer og lamper. Det er vigtigt at bemærke, at LED-pæren har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den kun bruges i tørre omgivelser.

Den COLORS LED Burning Flame E27-pære fra Halo Design er ideel til at skabe en hyggelig og varm atmosfære i rummet. Med dens flotte og autentiske flammeeffekt vil den tilføre et dekorativt element til ethvert rum. Pæren kan skifte mellem 3 funktioner, der giver mulighed for at justere lysintensiteten og skabe den ønskede stemning.

Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 1400K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 60 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 12.8 mm.
Diameter 5.4 mm.
Materiale Plast
Effekt & spænding
Forbrug 2.5W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.