V-Tac 25W LED loftslampe
IP44, 30x30cm, 230V, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 25W LED loftslampe - IP44, 30x30cm, 230V, inkl. lyskilde v-tac Udvid

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 306,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 9-11 dage


Produktinformation:

Denne V-Tac 25W LED loftslampe er et ideelt valg, når det kommer til at belyse dit hjem eller kontor. Med dens IP44 klassificering kan den tåle fugtig luft og vandstænk på fronten uden problemer.

Effekt:

Effekten på denne loftslampe er 25W, hvilket gør den energieffektiv og samtidig giver en god belysning til rummet. Den medfølgende lyskilde sikrer, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe en separat pære.

Lysstyrke og spredning:

Med en lysstyrke på 2000 lumens og en høj spredning på 110 grader, sikrer denne loftslampe en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at du ikke vil opleve områder med mørke pletter eller overstråling.

Lyskvalitet:

Denne loftslampe har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver i rummet. Uanset om det er til hjemmet eller kontoret, vil lyskvaliteten på denne lampe være tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Kulør på lyset:

Denne loftslampe er tilgængelig i varm hvid (3000K). Varm kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære i rummet. Det varme lys er med til at skabe hygge og en afslappende stemning, som mange mennesker nyder.

Dimensioner:

Loftlampen har målene 300 x 50 x 300 mm. Disse dimensioner gør det nemt at montere lampen på loftet og giver den et stilfuldt udseende.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat
Videopræsentation:
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2000 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 50 mm.
Bredde 300 mm.
Dybde 300 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 25W
Spændingsinterval AC: 100-240V, 50/60Hz


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.