Pendel lampe I grå, 3xE27
EGLO SILVARES

Eglo Eglo

9852-0

New product

Pendel lampe I grå, 3xE27  - EGLO SILVARES Udvid

Pendel lampe i klynge, som er formet i beton, hvilket giver et rustikt og simpelt look.

Lyskilde følger ikke.


Læs mere..

DKK 429,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

Denne pendel lampe er perfekt til at tilføje stil og elegance til ethvert rum. Med sin smukke grå farve passer den perfekt ind i enhver indretning. Lampen er udstyret med tre E27 fatninger, der giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige typer af lyskilder, så du kan skabe den ønskede atmosfære i rummet.

Data om produktet

Med en effekt på 15W er denne pendel lampe energieffektiv og bæredygtig. Den tilsluttes let til en 230V strømforsyning og er derfor klar til brug med det samme. Med en lysstyrke på 1400 lumens og en bred spredning på 120 grader, sikrer lampen en jævn og effektiv fordeling af lyset i rummet.

Høj lyskvalitet

Denne pendel lampe leverer en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte og viser alle farver flot og klart. Uanset om du bruger lampen til belysning af arbejdsområder, spisebordet eller bare som en generel lyskilde i rummet, er lyskvaliteten tilstrækkelig til at imødekomme de flestes behov.

Denne pendel lampe i grå er ikke kun funktionel, men også stilfuld og smukt designet. Den vil tilføje et strejf af elegance til ethvert rum og være en æstetisk fornøjelse at betragte. Så uanset om du har brug for belysning i køkkenet, spisestuen, stuen eller en anden del af dit hjem, er denne pendel lampe et fremragende valg.

Lyset
Kulør Neutral hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1400 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 15W
Spænding 230V