Restsalg: 5W farvet LED pære
A50, blå, 230V, E27

Spectrum Spectrum

6063-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: 5W farvet LED pære - A50, blå, 230V, E27 Spectrum Udvid

DKK 12,60

inkl. moms

DKK 21,00 inkl. moms

-40%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Restsalg: 5W farvet LED pære, A50, blå, 230V, E27

Data om produktet: 5W med E27 stor fatning.

Tilsluttes til 230V forsyning

Spredning: Denne LED pære har en høj spredning på 270 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i hele rummet. Med denne brede spredning undgår man mørke pletter og opnår en optimal belysning.

Lyskvalitet: Pæren har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at den sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger denne pære til belysning af din stue, spisestue eller kontor, vil lyskvaliteten være tilstrækkelig til dine behov.

Dimensioner: Pæren har følgende dimensioner: 93 x 50 mm. Den har en standard størrelse og passer til almindelige lamper og fatninger, der er designet til E27 sokler.

Lyset
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Bredde93 mm.
Dybde50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug5W
Spænding230V
Andet info


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.