Halo Design
COLORS Dim LED Mini Globe E14 Smoke Memory 1800 Kelvin

Halo Design Halo Design

8423-0

New product

COLORS DIM LED Mini Globe E14 G80 SMOKE - fra Halo Design er en LED lyskilde der med sin E14 fatning nu giver mulighed for at få det perfekte dekoratibve lys til de fleste lamper i hjemmet.
Den giver et flot varmt behageligt lys, og med det smukke design som vi kender det fra de gode gamle dage som giver 1800 kelvin grader (den flotte varme glød)- nemlig glødetråden, danner denne rammen om at kunne skabe samme stemning med hyggeligt lys til behagelige omgivelse.
Lyskilden er med smokefarvet glas samt en toning i det gyldne og spreder lyset 360 grader, hvilket giver den perfekte belysning i rummet.
Vi kan varmt anbefale hvor den sidder frit synlig i en fatning.
Til trods for at den kun forbruger 2 watt, er den dæmpbar det vil sige at man via sin kontakt i væggen kan dæmpe den i 3 trin, 1.
step 100% lys, step2 50% lys, step3 10% lys, så er der rig muligt for netop at kunne skabe præcis den stemning i rummet man ønsker.
Desuden har vi i denne nye model fået endnu en smart funktion integreret, nemlig memory-funktionen, som giver den mulighed at den "husker" sidste settings, det vil sige at er den slukket i mere end 5 sekunder husker den sidste efterladte niveau.
Så nu bestemmer du selv hvor den skal starte igen.
DIM LED lyskilderne findes i flere størrelser og former, der findes også en til din lampe.

Læs mere..

DKK 199,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produkt information:

Dette Halo Design LED Mini Globe er et fantastisk tilbehør til dit hjem, der tilføjer en stemningsfuld atmosfære. Med sin elegante design i røgfarvet glas og små dimensioner på kun 12 x Ø8 mm er denne lampe velegnet til mange forskellige indretningsstile.

Produkt specifikationer:

  • Effekt: 2W
  • Fatning: E14
  • Tilslutning: 230V
  • Lysstyrke: 200 lumens
  • Spredning: 360 grader
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85
  • Forventet levetid: Op til 30.000 timer
  • Dimensioner: 12 x Ø8 mm
  • Vandmodstandsdygtighed: IP20

Produkt beskrivelse:

Dette Halo Design LED Mini Globe er ideelt til brug som dekorativ belysning i dit hjem. Med sin lave effekt på kun 2W og lille E14 fatning kan det tilsluttes til den almindelige 230V stikkontakt uden besvær.

Med en lysstyrke på 200 lumens og en bred spredning på 360 grader sikrer lampen en jævn fordeling af lyset, så det når ud i alle hjørner af rummet. Lyskvaliteten er også i top med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at lampen viser farverne i deres naturlige nuancer og gengiver dem flot og ægte.

Det højkvalitets LED lys sikrer desuden en lang og sikker drift på op til 30.000 timer, og med minimalt fald i lysstyrke. Med en driftssikker driver og effektiv køling forventes produktet også at have en lang levetid. Det betyder, at du kan nyde belysningen i lang tid uden bekymringer om udskiftninger.

Med sine dimensioner på 12 x Ø8 mm passer lampen godt ind i forskellige lampearmaturer eller som erstatning for traditionelle glødepærer. Vær dog opmærksom på, at lampen kun er IP20-klassificeret og derfor ikke er modstandsdygtig over for vand. Den bør derfor ikke anvendes i udendørs omgivelser eller i områder med høj luftfugtighed.

Skab en hyggelig og stemningsfuld atmosfære i dit hjem med Halo Design LED Mini Globe. Dens elegante design, høje lyskvalitet og lange levetid gør den til en pålidelig og stilfuld løsning til din belysningsbehov.

Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 1800K
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Højde 12 mm.
Diameter 8 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Om Halo Design - designet i Danmark

Halo Design skaber originale og funktionelle lamper med et skandinavisk udtryk. De genopfinder konstant deres designsprog, for at forblive nutidige og bæredygtige. De udlever deres filosofi om at udvikle lamper, som er æstetisk unikke til overkommelige priser.

Halo Design filosofi bygger på at lys definerer alt omkring os. Lys påvirker vores humør og sindstilstand. Derfor stræber de efter at udvikle tekniske og funktionelle produkter som kan indgå organisk i et hvert hjem.

Skandinavisk og stilrent udtryk
Lampedesign fra Halo kommer typisk i en kombination egetræ, metal, glas og med stofledninger, som er med til at understrege det skandinaviske udtryk. Farverne er typisk neutrale og afdæmpede, hvilket betyder at lamperne er nemme at inkorporere i din boligindretning. 

Halo design er grundlagt i 1994 i København, af den danske iværksætter og designer Michael Waltersdorff. I dag er det danske brand blandt de største spillere i belysningsbranchen.
De designer og udvikler produkter til dem som værdsætter æstetik og de små detaljer.

Hvert år udvides deres kollektioner med nye innovative koncepter.

Dansk identitet - Nordisk design - Funtionalitet - Value for money


Design serier 

Halo Design består af en lang række kollektioner – heriblandt Halo Design Colors, DC, Atom, Oslo og ÅRHUS-serien. Hver enkelt kollektion er udviklet med fokus på at imødekomme hverdagens behov, men skal samtidig også tilbyde et design, der passer ind i ethvert stilbevidst hjem. 

Funktionaliteten kommer blandt andet til udtryk i de små justeringsmuligheder, der sikrer, at lyset kan drejes og indstilles efter det enkelte rum.
Halo Design kan derfor bruges i alle rum lige fra køkkenet og kontoret, hvor der er behov for godt arbejdslys, og til i hyggehjørnet i stuen, hvor det er stemningen, der er i centrum.

Det store fokus på innovation går igen i alle deres design serier, både ud fra æstetiske og det funktionelle.