V-Tac 50W LED projektør
Samsung LED chip, arbejdslampe, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 50W LED projektør - Samsung LED chip, arbejdslampe, udendørs samsung Udvid

50W LED projektør.

Flot design og lavet i aluminium, hvilket gør projektøren robust.

Smart design, hvor ledningen monteres direkte i projektøren, via den indbyggede vandtætte samler på bagsiden.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

DKK 200,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og holdbar udendørs arbejdslampe med høj lyskvalitet

Denne V-Tac 50W LED projektør er designet til at opfylde alle dine behov for udendørs belysning. Med sin kraftfulde 50W effekt og Samsung LED chip, kan den levere et klart og skarpt lys, der sikrer optimal synlighed i alle situationer.

Lampen er let at installere og tilslutte til en 230V forsyning. Den kan bruges både indendørs og udendørs, takket være dens IP65-klassificering, som gør den vandtæt og regnfast. Du kan derfor trygt bruge den i haven, på byggepladsen eller andre steder, hvor den kan udsættes for fugt og vejrforhold.

Effektiv belysning med stor spredning og høj lysstyrke

Med en lysstyrke på 4000 lumens og en bred spredning på 100 grader, sikrer denne projektør en jævn fordeling af lyset. Dette gør den ideel til udendørs områder, hvor der er behov for en stor belysningsradius, som f.eks. parkeringspladser, haver eller sportsanlæg.

Lyset har en neutral hvid kulør (4000K), hvilket skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Der er ingen blå eller gule toner i lyset, hvilket betyder, at belyste emner fremstår helt naturlige og ikke påvirkes af farveforvrængning.

Lyskvalitet og garanti

Denne V-Tac LED projektør har en imponerende lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Det betyder, at lyset er naturligt og ægte, og viser alle farver flot og korrekt. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til langt de flestes behov, både privat og professionelt.

For at sikre dig et holdbart og pålideligt produkt, leveres projektøren med en 5-års producentgaranti. Med dens højtydende Samsung LED chip er du sikret en lang levetid og minimal vedligeholdelse.

Med en dimension på 152 x 195 x 57 mm, er denne LED projektør kompakt og nem at placere forskellige steder. Du kan nemt montere den på væggen, i loftet eller på en stativ for at opnå den ønskede belysning.

Så hvis du leder efter en effektiv og holdbar udendørs arbejdslampe med høj lyskvalitet, bør du vælge denne V-Tac 50W LED projektør. Med dens imponerende lysstyrke, store spredning og naturlige lys er den ideel til både professionelt og privat brug.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 4000 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 195 mm.
Bredde 152 mm.
Dybde 57 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 50W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.