Restsalg: Aigostar E14
6W LED pære, C37 A5, 480 Lumen, Varm Hvid

Aigostar Aigostar

8919-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: Aigostar E14 - 6W LED pære, C37 A5, 480 Lumen, Varm Hvid Udvid

 

 

 

Aigostar led pære, pæren leveres med en lysstyrke på 480 lumen, og en spredning på 270 grader. Dæmpning af denne pære er ikke muligt, pæren er samtidigt A+ mærket med et meget lavt forbrug på kun 6 watt. Kuløren på lyset er 3000K, se beskrivelse længere nede. Fatningen er E14 og RA værdien er >= 80

 

 


Læs mere..

DKK 13,05

inkl. moms

DKK 29,00 inkl. moms

-55%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Restsalg: Aigostar E14, 6W LED pære, C37 A5, 480 Lumen, Varm Hvid

Denne Aigostar E14, 6W LED pære er perfekt til at opgradere dit belysningssystem og skabe en behagelig atmosfære i dit hjem eller kontor. Med dens høje lysstyrke på 480 lumens kan du opnå en jævn og pålidelig belysning i alle rum. Pærens varme hvide lysfarve giver desuden et hyggeligt og behageligt lys, der er perfekt til afslapning og hygge.

Pæren er designet til at erstatte en traditionel 50W glødepære og er derfor meget energieffektiv. Med et forbrug på kun 6W kan du drastisk reducere dit energiforbrug og spare penge på din elregning. Samtidig har pæren en lang levetid, hvilket betyder, at du ikke behøver at skifte den ud så ofte som en traditionel pære.

En af fordelene ved denne LED pære er dens høje lyskvalitet. Med en RA værdi på 80-85 sikrer den et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Uanset om du bruger pæren til at lyse et maleri eller til at skabe generel belysning i et rum, kan du være sikker på, at farverne vil være livlige og realistiske.

Pæren er nem at tilslutte til din eksisterende 230V strømforsyning og kan bruges i forskellige armaturer med en E14 fatning. Med dens brede lysdistribution på 270 grader kan du få en jævn fordeling af lyset i hele rummet uden skygge eller mørke områder.

Udover at være ideel til brug i hjemmet, er denne LED pære også velegnet til erhvervsmæssig brug. Den kan bruges i kontorer, butikker eller lignende steder, hvor der er behov for en pålidelig og effektiv belysning.

Så hvis du er på udkig efter en energieffektiv og kvalitets LED pære, er denne Aigostar E14, 6W LED pære det perfekte valg. Bestil den i dag og oplev fordelene ved moderne LED belysning.

Lyset
Kulør Varm hvid
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 480 lumens
Spredning 270 grader
RA >= 80
Dimensioner
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Erstat 50W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.