V-Tac 18W LED pære
Kultråd, A70, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 18W LED pære - Kultråd, A70, E27 v-tac Udvid

En pære med ekstra høj ydelse pr watt.
Bemærk at den er større end en almindelig E27 pære.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 75,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


18W LED pære med stor fatning og høj lysstyrke

Denne V-Tac 18W LED pære er en kraftig erstatning for en traditionel 150W pære. Den har en stor E27 fatning, der passer til de fleste lamper og armaturer. Med en lysstyrke på 2520 lumens kan den lyse effektivt op i rummet og er ideel som belysning i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Bred spredning af lys og høj lyskvalitet

Denne LED pære har en spredning på 300 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Den giver derfor en god og bred belysning i rummet, hvor lyset når ud til alle hjørner. Med en lyskvalitet på RA 80-85 får du et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Lyset er af høj kvalitet og passer til de flestes behov.

Varm hvid kulør for en hyggelig atmosfære

LED pæren findes i en varm hvid kulør på 3000K. Denne kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys og føle sig godt tilpas. Det varme lys er med til at skabe en hyggelig stemning i rummet, både i private hjem og i offentlige rum.

Dimensioner og beskyttelsesklasse

V-Tac 18W LED pæren har dimensionerne 70 x 125 mm, hvilket gør den kompakt og nem at placere i forskellige lamper og armaturer. Dog skal det bemærkes, at denne pære kun er modstandsdygtig over for vand i en IP20 klasse. Det betyder, at den ikke bør bruges i områder, hvor den kan komme i direkte kontakt med vand.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2520 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E27
Højde 125 mm.
Bredde 70 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Erstat 150W
Spændingsinterval AC:220-240V, 50Hz
Energimærke D (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.