Restsalg: E27
5W Rød LED dekorationspære

Spectrum Spectrum

9060-0

New product

Nedsat pris! Restsalg: E27 -  5W Rød LED dekorationspære Spectrum Udvid

Pæren leveres med en spredning på 270 grader. Dæmpning af denne pære er ikke muligt, pæren har et forbrug på kun 5 watt. Kuløren på lyset er rødt, fatningen er E27 og RA værdien er >= 80

 

IP20 - Tåler ikke vand.

 


Læs mere..

DKK 27,30

inkl. moms

DKK 39,00 inkl. moms

-30%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

Denne E27, 5W LED dekorationspære er designet til at skabe et stemningsfuldt og dekorativt lys i dit hjem eller på arbejdspladsen. Med sin røde farve tilføjer den et unikt og levende element til ethvert rum.

Effekt

Pæren har en effekt på 5W, hvilket gør den energieffektiv og miljøvenlig. Den kan tilsluttes til en almindelig 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere. Du kan hurtigt erstatte dine traditionelle glødepærer med denne LED-pære og opnå betydelige energibesparelser uden at gå på kompromis med lyskvaliteten.

Lysspredning

En vigtig funktion ved denne pære er dens høje spredning på 300 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet og eliminerer mørke områder. Uanset hvor pæren er placeret, vil den sprede sit lys i alle retninger og skabe en behagelig og homogen belysning.

Lyskvalitet

Denne LED-pære leverer en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. RA eller "farvegengivelsesindeks" angiver, hvor sande og naturlige farverne ser ud under pærens lys. En værdi mellem 80 og 85 betyder, at farverne vises flot og ægte, hvilket er ideelt til de flestes behov. Du kan stole på, at denne pære vil fremhæve alle farver i rummet på en smuk og præcis måde.

Denne 5W LED dekorationspære er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem, tilføje en farverig detalje til din indretning eller skabe et festligt udtryk til særlige lejligheder. Den er nem at installere, energieffektiv og leverer en høj kvalitet af lys. Vælg denne røde LED-pære, og tilføj et strejf af farve til dit rum.

Lyset
Dæmpbar Nej
Spredning 300 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Spænding 230V


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.