V-Tac 9W LED pære
Bevægelsessensor, 200 grader, A60, E27

V-Tac V-Tac

New product

Indbygget mikrobølgesensor.

Rækkevidde: 8 - 10 meter.

Bemærk: Pæren reagerer kun på bevægelse, når det er mørkt.


Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 116,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Denne V-Tac 9W LED pære er en almindelig pære med stor E27 fatning, som nemt kan erstatte en traditionel 60W pære. Den tilsluttes til en standard 230V forsyning, hvilket gør det let at installere og bruge.

Lysstyrke og spredning:

Med en lysstyrke på 806 lumens og en spredning på 200 grader, sikrer denne LED pære en jævn og bred fordeling af lys i rummet. Dette betyder, at du får en god og naturlig belysning uden mørke områder eller blænding.

Lyskvalitet:

Med en RA værdi på 80-85 kan du være sikker på at få en høj lyskvalitet med denne LED pære. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, og viser alle farver korrekt. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til de fleste behov, så du kan være sikker på at få det ønskede resultat.

Lang levetid:

Ved at bruge LED af højeste kvalitet samt en professionel og driftssikker driver og god køling, kan denne LED pære forventes at have en lang levetid på op til 30.000 timer. Der er minimalt fald i lysstyrken, hvilket sikrer at pæren vil være effektiv og pålidelig i lang tid.

Kulør på lyset:

Der er mulighed for at vælge mellem to forskellige kulører på lyset. Varm hvid (3000K) giver en behagelig og afstressende atmosfære, som er perfekt til hyggelige stunder. Neutral hvid (4000K) er ideel til et effektivt arbejdsmiljø, hvor lyset er neutralt og uden blå eller gule toner, hvilket gør det nemt at arbejde med belyste emner.

Dimensioner og beskyttelse:

Denne LED pære har dimensionerne 112 x Ø60 mm og har en IP20 beskyttelsesklasse, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det er vigtigt at sikre, at pæren placeres i et passende miljø, hvor risiko for vand er minimal.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 806 lumens
Spredning 200 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 112 mm.
Diameter 60 mm.
Materiale Termisk PVC
Effekt & spænding
Forbrug 9W
Erstat 60W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.